Следвайте ни

Ученици потрошиха байкпарка, наказват ги с доброволен труд СНИМКИ

viber icon

Ученици от Спортното училище в Пловдив вилняха и потрушиха част от байкпарка, който се намира до Гребната. За това сигнализират пловдивчани в социалните мрежи. Вандалите били на различни възрасти от 7 до 8 клас. Те строшили wall-ride. Междувременно момчетата се провинили с дребни хулигански прояви срещу по-малки посетители на парка. 

Хулиганите обаче няма да се разминат без наказание. Будни граждани са ги намерили и завели при директорите и предагогическите съветници на Спортното училище. Заради провинението си те ще бъдат наказани с полагане на доброволен труд. Така те ще трябва да почистят парка и района около него. Родителите им също ще отидат с тях, за да видят какви щети са нанесли техните деца. Предстои съоръжението да бъде ремонтирано.

Снимки: Владимир Конушлиев

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Чери

Чери

26.09.2020 | 19:54

Тези хлапета гледат погромаджийте по улиците и вземат от тях . Докато няма наказани за погромите , нарушаването на законите и вандалщината , така ще бъде . Ето защо някой хора тъжат за бай Тошо . При него тези идиоти веднага бяха пРатени в Белене , без някой да разбере . Това не е демокрация, а червен фашизъм .

Отговори
5 2
Юлия

Юлия

26.09.2020 | 17:01

От там, ако все още ги има, ще излезат по-големи "майстори". Мама и тати да дадат парите за възстановяване и сами да гонаправят или да платят на майстори.

Отговори
10 1
Гражданин

Гражданин

26.09.2020 | 16:37

Наказанието с труд не е достатъчно. 7-8 клас... А като порастнат още какво ще се случи? От тези нищо добро няма да излезе. Направо в ТВУ

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?