46
Следвайте ни

Участник в "Игри на волята" изненада феновете в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Изненадващо на детския маратон в Пловдив днес се появи участник в хитовото тв риалити „Игри на волята“.  Андрей, който беше от племето на „Жълтите“, а след разпада му вече е част от“Бойците“, обявяваше на микрофона печелившите от разиграната томбола и връчваше наградите на малчуганите. 

Водещият на събитието се пошегува с него, като го запита дали ще издаде името на победителя от риалити формата, който ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Така или иначе Андрей няма право да каже и дума за сървайвър преживяването си преди да настъпи неговия край, тъй като е подписал договор с продуцентите и телевизията, по силата на който темата е табу. 

След края на церемонията по награждаване на специално изградена сцена до Военния клуб, Андрей се снима с малки и големи свои почитатели, като обърна внимание на всеки един. 

Присъствието му на детския маратон не е случайно. Все пак той е ултрамаратонец и ски-бегач. Участвал е на Олимпийските игри в Сочи. 

снимки от Валентина Биларева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ночо

Ночо

31.10.2021 | 06:55

Андрей отдавна е част от обора на Маратон Пловдив.

Отговори
4 0
Това

Това

30.10.2021 | 22:52

Глупаво и нагласено реалите е тотална простотия

Отговори
4 5
Читател

Читател

30.10.2021 | 19:26

Забележка към автора:награда от 100 000 лв. не 200 000 лв. от Игри на волята!!!

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?