44

Truck Expo – тежките камиони на модерния свят отново идват в Пловдив

Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България. TRUCK EXPO 2022 ще се проведе на живо от 16-ти до 18-ти юни и ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки. 

 

Защо Пловдив? Защото градът е бързо растящ индустриален център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му осигурява бърз и лесен достъп на хора и компании от цялата страна и региона, казват организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на изложението. 

 

Във форума ще участват водещите световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Очаквайте най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка.  

 

Това ще бъде 5-то поредно издание на автомобилния форум, което не пропуска годишната си среща с публиката и причината е пределно ясна - превозът на пътници и товари е флагман за иновациите в транспорта и двигател на икономиката, който широката публика, професионалистите и изложителите следят и очакват с нетърпение. Очакваме и тази година посетителите на TRUCK EXPO да надхвърлят 10 000 души.

 

Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но също така и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя. 

 

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Най-нетърпеливите ще могат да се докоснат и до всички съпътстващи продукти и услуги, събрани на едно място – от водещите фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании. 

 

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с лидерите в автомобилната индустрия и да научите за развитието на услугите и ресурсите, независимо дали сте шофьор, оператор, собственик на автопарк или просто почитател. Не пропускайте да се регистрирате безплатно на www.truckexpo.eu. 

 

Работно време за посетители:

16 юни и 17 юни от 10:00 до 18:00 часа

18 юни от 10:00 до 16:00 часа

-------------

Паркинг за посетители: паркинг юг - булевард „Марица“

Вход: Централен вход на бул. „Цар Борис III Обединител“

Вход между палати 3 и 4 - булевард „Марица“

-------------

Регистрирайте се и вземете своя безплатен пропуск: 

https://truckexpo.eu/visitors/registration-2.html

------------

Промо-клип: Изживей TRUCK EXPO 2022 

Уебсайт: truckexpo.eu 

Facebook: TRUCK EXPO

Събитие: TRUCK EXPO – 16-18 юни, Пловдив

Вход свободен, след регистрация! 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?