Следвайте ни

Търсят истината за фала със зоопарка на очна ставка

viber icon

На очна ставка между надзорна фирма „Агроводинвест” и „Запрянови 03” ще се търси истината с фала, довел до блокирането на строежа на зоопарка. Той е спрян  с акт 10  преди около четири години, а акт 11 за възобновяване на работата и досега не е подписан.  Както "Марица" вече съобщи, от  Община Пловдив  бяха изпратили нотариални покани до двете фирми, за да поемат ангажимент за обекта или да се откажат. 

 

"Управителят на "Агроводинвест" инж. Ангел Ангелов пристига днес от София. На срещата ще поканим и ръководството на "Запрянови - 03". Ако не се разберат, ще си търсим други фирми", заяви за "Марица" кметът на район "Западен" Димитър Колев.

 

Шефът на строителната фирма Вакрил Запрянов твърди, че ако днес се подпише акт 11, още утре ще изпрати работници на обекта.  Според него за забавянето носят  отговорност надзорната фирма и Община Пловдив.  

 

Очаквайте подробности

 

 

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?