46
Следвайте ни

Трябват ви 5 снимки и хубава градинка за наградите "Шевалас"

viber icon

Конкурсът за облагородена зелена площ в чест на ландшафтния архитект Люсиен Шевалас ще бъде удължен до 18 октомври. Тази година наградите, носещи неговото име, ще бъдат раздадени на 22 октомври, когато се навършват 100 години от смъртта му.

В конкурса може да участват фирми или проектанти, които имат реализиран проект за паркоустройство. Той трябва да е от последните 5 години. За наградите може да се борят и граждани, които са облагородили междублоковите пространства. 

За „Шевалас” може да се участва с по една благоустроена територия, която е представена с 5 снимки адрес на локацията. Те трябва да бъдат изпратени на електронната поща на район „Централен”.

Допълнително условие е, че всяка територия трябва е с многогодишна растителност. Конкурсът се провежда под егидата на зам.-кметът Пламен Панов и кмета на „Централен” Георги Стаменов. 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?