Следвайте ни

Трима младши съдии встъпиха в длъжност в Пловдив

viber icon

Днес, 02.08.2021г.,  в сградата на РАЙОНЕН СЪД – ПЛОВДИВ се състоя официална церемония по встъпване в длъжност „Съдия“ в Районен съд – Пловдив на младшите съдии Зорница Николова Тухчиева - Вангелова, Светослав Николаев Узунов и Христо Георгиев Иванов, назначени в изпълнение на  решение на Съдийската колегия на ВСС от 27.07.2021 г.

Новите магистрати подписаха Акт за встъпване в длъжност „Съдия“ в Районен съд - Пловдив в присъствието на Председателя на РС – Пловдив г-н Иван Калибацев и официалния гост  на церемонията г-жа Миглена Площакова – Зам.председател на Окръжен съд – Пловдив, които ги приветстваха с „добре дошли“ и им пожелаха здраве и професионални успехи. 

Поздравления за встъпването си в длъжност Зорница Николова Тухчиева - Вангелова, Светослав Николаев Узунов и Христо Георгиев Иванов получиха и от всички присъстващи на церемонията съдии от РС – Пловдив.

Двамата нови съдии Зорница Николова Тухчиева – Вангелова и Христо Георгиев Иванов са завършили „Право“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, а съдия  Светослав Николаев Узунов има диплома от СУ „Св.Климент Охридски“.

Тримата са били досега младши съдии в Окръжен съд – Пловдив, като съдия Зорница Николова Тухчиева – Вангелова преди това е работила три години като помощник нотариус, а съдия Христо Георгиев Иванов  две години като адвокат.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Салваторе

Салваторе

02.08.2021 | 18:35

Успех в професията и никога не забравяйте,че трябва да се подчинявате единствено на правото, не и на началниците си. Както и това, че осъденият невинен и след 20 години ще намери начин да си отмъсти. На добър път!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?