Следвайте ни

Трибагреник от 100 балона посрещна учениците в ОУ „Драган Манчов“

viber icon

Българският трибагреник, изработен от над 100 балона, посрещна учениците в ОУ „Драган Манчов“ в квартал Христо Смирненски. Тържеството премина семпло заради наложените ограничения във връзка с COVID-19. Въпреки това песни и народни танци огласиха двора на школото. 

За забавлението на малчуганите се погрижи и мажоретният състав на ОУ „Драган Манчов“. Учениците рецитираха „Аз съм българче“ пред погледа на кмета на район Западен Димитър Колев, който приветства хлапетата с началото на новата учебна година. Прочетен беше и приветствен адрес от името на кмета Здравко Димитров, а директорът на училището Десислава Стаменова обеща педагозите да дадат най-доброто от себе си, за да обучат децата. 

На тържеството присъстваха само първокласници и петокласници, но най-малките трудно виждаха изпълненията на сцената, заради родителите им, които до последно не знаеха дали ще бъдат допуснати в двора и накрая заеха челни места. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Динозавър Карабаджаков

Динозавър Карабаджаков

19.09.2020 | 07:52

ПОД ВОЛА-ТЕЛЕ! ГОЛЯМАТА СИМВОЛИКА ЩЕ Е АРКА ОТ БИРЕНИ КАПАЧКИ ИЛИ МАРТЕНИЦА ОТ ВИНЕНИ ТАПИ....

Отговори
0 0
Родител

Родител

15.09.2020 | 17:36

Колко "хубаво" хрумване! Трибагреник от балони. Отношението към патриотични символ въздух под налягане ли е? Или такова образование се предлага тук?

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?