Следвайте ни

Три големи строителни компании наддават за "Модър - Царевец"

viber icon

Трима участници се състезават за изграждане на подлез "Модър - Царевец" между районите "Южен" и "Западен". Това са  ДЗЗД "Подлез Царевец", в което са включени  дъщерните фирми на холдинга - "ГБС - Пловдив" и "ГБС - инфраструктурно строителство",  вторият е "Драгиев и ко" с подизпълнител "Мостконсулт",  треитят е   "Парсек груп" с  консорциум "Царевец 2020"  и в съдружие с фирми "Амак" и "Пътсрой".

 

Ирина Милкова

Четири оферти са внесени, както "Марица" писа. Но четвъртият кандидат - "ИСА 2000" -  не е представил електронен ключ, за да даде достъп на тръжната комисия за разглеждане на документи за допустимост. Това обясни председателят на комисия и главен юристконсулт  Ирина Милкова.

Както се знае, офертите вече се подават по електронен път и се разглеждат онлайн.   Ценовите оферти засега си остават заключени. Протоколът от заседанието ще се оповести също в електронната програма.

Комисията има срок да класира изпълнител до 30 септември, но зам.-кметът Пламен Райчев е поискал да приключи по-бързо. "Обектът е много важен", обясни той. Поръчката е за 11,5 млн. лева с ДДС. 

Снимки Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?