Следвайте ни

Трето РУ и "Икономическа полиция" в Пловдив с временни шефове

viber icon

Обезглавеното Трето районно в Пловдив вече е с временен началник, потвърдиха за "Марица" сигурни източници. На шефския стол сяда Венелин Костов, когото колегите му определят като "здрав работяга". Той оглавяваше "Криминална полиция" в Трето районно, когато началник бе Никола Симов. Пътят на Костов продължава във "Вътрешна сигурност", а сега отново се завръща в районното в "Кършияка". 


Новият временен шеф на "Икономическа полиция" в града под тепетата пък е Славчо Алексиев, главен разследващ полицай с дългогодишен стаж в сектора. 


Преди няколко дни пред "Марица" изпълняващият длъжността директор на пловдивската полиция комисар Петър Тодоров посочи, че досегашният началник на Шесто районно Николай Кирков е сменен. Той е командирован в Труд, където временно ще оглави районното, а на неговото място в Шесто РУ, също временни, застава досегашният шеф на полицията в Първомай Васил Костадинов. 
 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Любопитен

Любопитен

09.06.2021 | 14:35

Браво! Сега идва ред и на Светла Пендова

Отговори
0 0
Цирк

Цирк

08.06.2021 | 22:08

Тия в тва районно са пълен цирк , повечето се занимават с куп странични дейности и бизнеси … и само интереси но не и граждански . Едно време ме бяха прибрали и един дребен черен полицайки ми се пееше там сега май и той е начални а ако някой знае колко са подкупни маййййкооо

Отговори
2 3
Чингито

Чингито

08.06.2021 | 20:16

Те бяха пропищяли от него. Оттърваха се сега пак им го натрисат. Ще има смях. Ха ха ха!!!!!!

Отговори
3 0
Ясен

Ясен

08.06.2021 | 18:58

Дано са хора с морал!

Отговори
1 2
Чингито

Чингито

08.06.2021 | 20:30

Там е работата че иска и да поемат отговорност а те нямат. Послушковци.

Отговори
3 0
Чингито

Чингито

08.06.2021 | 21:51

Те нож на ИП щяха да го гонят, то СМО стана.... шеф

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?