Следвайте ни

Трето районно с нов началник от днес

viber icon

Директорът на ОДМВР Пловдив представи днес новия началник на Трето РУ  пред личния състав, съобщиха от полицията.  Досегашният шеф на РУ Раковски Самуил Хаджиев поема ръководството на Трето РУ към ОДМВР Пловдив. Той  ще заеме длъжността със заповед на министъра на вътрешните работи  от днес- 28 февруари.  

Самуил Хаджиев е роден на 8 септември 1987 година в гр. Кричим. Започва работа в системата на МВР през 2011 г., когато е назначен като полицай в Регионална дирекция "Гранична полиция" в Елхово. През годините е заемал изпълнителски и ръководни длъжности.  От 9 септември 2019 г. до момента бе началник на Районното управление в Раковски.

Предишният шеф на участъка в „Кършияка“ Никола Симов в края на януари подаде рапорт за преместване и беше преназначен да оглави сектор „Видеонаблюдение“ в Областната дирекция на МВР.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?