Следвайте ни

Трети март събра в храма цялата листа на ГЕРБ без водача

viber icon

Трети март събра в катедралния храм "Света Богородица" в Пловдив цялата кандидат-депутатска листа на ГЕРБ под тепетата. Край иконите да запалят свещ се подредиха бившият кмет и лидер на партията под тепетата Иван Тотев, бизнесменът Радомир Чолаков, председателят на Общинския съвет Александър Държиков, зам.-кметът по култура Пламен Панов и шефката на "Социално подпомагане" Надя Танева. Единствено водачът в листата Бойко Борисов не дойде в Пловдив. Затова пък на молебена за 3 март, служен от епископ Арсений, присъства водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област Дани Каназирева, която зае място до кмета на Пловдив Здравко Димитров.

В същото време водачката на листата на БСП Корнелия Нинова катери Бунарджика, за да поднесе цветя пред паметника на освободителите.

В храма, но не в първите редици е и кметът на район "Южен" Костадин Язов, който днес е рожденик.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Хан Крум

Хан Крум

04.03.2021 | 08:42

събуди се, ПЛОВДИВ!да променим статуквото след месец!

Отговори
2 1
ФАЛШ, ЛИЦЕМЕРИЕ, БЕЗдуховност

ФАЛШ, ЛИЦЕМЕРИЕ, БЕЗдуховност

03.03.2021 | 20:25

Възмутително сгъчкани "в поза" вместо да РАБОТЯТ и обгрижват горкото занемарено Градче! ==ДЪРЖАВНА ЦЪРКВА? В 2021? БЕЗ МЕН . . .== ГАЗИРАНИЯТ “ПАТРИОТИЗЪМ” НА ПЛОВДИВСКИЯ МУТРО’ПОЛИТ’ик =отцепила се БългароСъветска *р*вославна Секта Гундяева от изконната Майчина Византийска Константинополска Ортодоксална ВСЕЛЕНСКА КАТЕДРА= не може с лесни фрази и заучени клишета и обрядна театралност да покрие липсата на действителна ДУХОВНОСТ от търговското дружество на Нотариални Магьосници, жреци, шамани и шарлатани. Да се погледнат в огледалото: Съвест? Добросъвест? Добродетел? Благоговение? (Света Марина =осквернена от Простака? САН КИРИКО?) ПолитБюро строено под КОМАНДА барабар с машинописките и попадиите не само, ами ПОСЛУШНИК БоБоТРИ ако ще да го доведе ПОСЛУШНИК Зико, фактовете говорят и боговете мълчат: МЛАДИТЕ избегА’а, не щат да са НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ === Ами "ДЯКОН" ЛЕВСКИ? Ами Христо Ботьов . . ? === “…ПОСЛУШНИК БоБоТРИ ако ще да го доведе ПОСЛУШНИК Зико, фактовете говорят и боговете мълчат: МЛАДИТЕ избегА’а, не щат да са НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ” =както впрочем Левски, който хвърли расото (с “не-патриотичен” жест ли? Поп Кръстьо ли беше Патриотът?) =както впрочем Ботев, ако сте го чували . . . ?

Отговори
4 0
Цццц

Цццц

03.03.2021 | 17:03

Като ги гледам, все отбор юнаци, като ги хванеш от първия маминия де се е напънал за дипедав, та до последния, удри удри, докато бичмето стане на трески.

Отговори
10 1
Хахахах

Хахахах

03.03.2021 | 16:17

За синята униформа никой не споменава нищо в статията, Марица, как може така ...

Отговори
5 1
Защо не пишете

Защо не пишете

03.03.2021 | 16:06

За всички политици, които са били в храма. Или пък въобще защо трябва да се бие барабан за това, че са били там. Истинската вяра не търси показ

Отговори
12 0
До косоротов,

До косоротов,

03.03.2021 | 13:27

Не е и само на гнусните комуняги начело с простата и алчна курнела провела крадеца на гласове Генов по бунарджика. Тази селска пръчка не трябва въобще да я допускаме да стъпва в Пловдив.

Отговори
7 9
дякон

дякон

03.03.2021 | 12:35

Боже опази!Две черни души -маминия и Каназирката в храма.Потрес!

Отговори
18 2
Из песен на незабравимия Тодор Колев

Из песен на незабравимия Тодор Колев

03.03.2021 | 12:32

Всички до един фалшиви герои.

Отговори
17 4
Киро

Киро

03.03.2021 | 12:26

Тиквата реже ленти днес в някое помашко село.

Отговори
15 6
Богопослушен

Богопослушен

03.03.2021 | 11:43

Вън търговците от храма. Ако оставим на онзи с червената вратовръзка, който вместо отдавна да е на "Александър Стамболийски" 4 напира за жълтите павета, ще разгради църквата тухла по тухла, за да си направи поредното разширение на хотела.

Отговори
21 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?