Следвайте ни

Тракийци, стягайте се! Ще почистваме квартала

viber icon

Голямо почистване на ЖР Тракия се задава през уикенда. Мероприятието е насрочено за 26 юни, събота, в 11 часа, а сборният пункт на ентусиастите е поляната пред блок 51. Идеята е на фирмата за професионално управление на етажна собственост „Вход мениджър“, като от там обещават да осигурят консумативи за голямото чистене за всички желаещи. 

Това е първото събитие „Изчисти града си с Вход мениджър“ на компанията и то е точно в Пловдив. "Освен поддръжката на жилищните сгради вътре, за нас е от голямо значение и състоянието на междублоковите пространства и градинки", посочва професионалният домоуправител.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Аха

Аха

26.06.2021 | 07:02

Въпросният кмет много се бие в гърдите колко е велик, а реално НИЩО не върши. Като му пишеш официално, той ти връща отговор, че лично трябвало на крака да ида и да му кажа, понеже, цитирам думите му... "не е честно". Като наближат избори става много активен да се снима за фейсбука сред хората - купил 3 тенис маси, пейки му подарили, той ги сложил, прекопал 2 градинки... и... най-големият ... А Тракия не спира с огромните строителни обекти, става все по-мръсна, 1 улица не ремонтира, 1 булевард... О, извинявам се - зад Католическата църква се ремонтираха едни 50 м. и пак се снима... голям успех беше...

Отговори
0 0
Stefan

Stefan

24.06.2021 | 13:58

Хубаво е да има повече такива инициативи, дано се съберат повече хора.

Отговори
0 0
Поздравления!

Поздравления!

23.06.2021 | 12:55

Браво! Похвална инициатива. А защо не след време и инициатива "Засади дърво с Вход Мениджър" ?!?! Успех!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?