Тракийци скочиха срещу нов базар

Бъдещ базар за промишлени стоки между бл. 100 и 105 в „Тракия" предизвика вчера гнева на граждани, които живеят в съседство. Строежът на площадката започна с водосвет и ритуалното хвърляне на бутилка шампанско в кофата на багера от районния кмет инж. Гиньо Матев. Преди церемонията улицата до търговския център „Форум Тракия" беше разчистена от паркирани коли. На място бе пратен и паяк да вдигне бус „Рено". Полицайка ми позвъни сутринта на вратата и помоли да го преместим. Баща ми го нямаше и й обясних, че нямам ключове. Тя каза, че паякът само ще го премести на друго място, но вместо това го репатрираха на наказателния паркинг, а нас ни глобиха, разказа възмутена Гергана Дагова, дъщеря на собственика на буса. Това е волност. Може ли заради един кмет и първа копка да санкционираш, питаше Гергана.

Не искаме под прозорците сергии, гневно извика към управниците Стойчо Георгиев, който живее в един от съседните блокове.

Общинският имот по план е отреден за пазар, но ще има място и за зеленина, реагира главният инженер на „Тракия" Пламен Лефтеров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?