49

Тръгват хайки за пияни и дрогирани студенти в Пловдив

Пловдивската полиция ще бъде нащрек за пияни и дрогирани студенти на 8 декември. Униформени ще има около местата, където са масовите събирания по случай празника - основно питейни и увеселителни заведения, хижи и туристически комплекси, както и по пътищата, водещи към тях.

По отношение на използване на общоопасни средства се предвижда завишен контрол съгласно Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия. Усилени проверки ще се осъществяват и за спазване на правилата за движение, като акцент се поставя върху правоспособността на шофьорите, евентуално управление под въздействие на алкохол и наркотици. Под прицел ще бъдат и студенти камикадзета, които хвърчат с висока скорост. 

В навечерието на студентския празник от полицията съветват младите хора, които ще поемат на път с автомобилите си през следващите дни, да бъдат внимателни и дисциплинирани зад волана, както и да не забравят, че по време на движение не са сами и носят отговорност както за своя, така и за живота на останалите участници.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?