46

Тръгва ТеxTailor Expo 2023, детското облекло е хит на изложбата

Тридневна изложба за текстил и мода стартира на 5 октомври в Международен панаир Пловдив. Четвъртото издание на ТеxTailor Expo 2023 ще представи най-актуалните тенденции и технологии в индустрията за облекло и аксесоари. Обхванати са всички сегменти: висша мода, бутиковите линии и конфекции на дрехи, трикотаж и кожи, обувки и аксесоари. Ново направление е детското облекло. За първи път ще бъде представена и мъжка модна линия на водеща марка от Полша.

Участие в експото са заявили компании от 7 държави, сред които както утвърдени марки, така и нови производители. Тази година експозицията се обогатява с още един тематичен акцент -  интериорен дизайн с италианска мека мебел за обзавеждане. 

Китайска компания се представя с най-новите си модели предачни станове и съпътстващи съоръжения. Фабрика, специализирана в производството и разработването на всички видове прежди и конци – също от Поднебесната империя, ще покаже иновативен асортимент за шиене и бродиране.

И тази година дизайнерът  Иван Донев ще подпомага млади модни таланти и стартиращи брандове с уъркшопа CreativeLab by Ivan Donev.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?