Следвайте ни

Тотев и седемте му вицета безработни от петък

viber icon

Свързани новини

Градоначалникът Иван Тотев и зам.-кметовете на община Пловдив ще бъдат освободени в петък. Те са седем на брой. Засега по своя молба е подал заявление за напускане Розалин Петков с ресор бюджет, общинска икономика и здравеопазване. На друга служба в общината е преместен и инж. Йордан Калев, който няколко месеца отговаряше за строителство и общинска собственост. 

Георги Титюков, който беше кандидат за кмет на район  "Централен", се върна за една седмица в зам.-кметския си кабинет на пл. "Стефан Стамболов" 1. Преведохме пари за спортните клубове по волейбол и баскетбол, за които имаше решение на Общинския съвет, каза Титюков. На работа до края на седмицата е и зам.-кметът по култура инж. Александър Държиков. Той също беше в отпуск като кандидат за общински съветник и шеф на предизборен щаб на ГЕРБ. Всекидневни задачи продължават да изпълняват зам.-кметовете Стефан Стоянов и Йордан Ставрев. Вицето по транспорт Златин Велев е избран за общински съветник. 

Затишие цареше вчера преди обяд в община Пловдив на пл. "Стефан Стамболов" 1. Коридорите и залите бяха пусти, нямаше граждани и във фронтофиса на първия етаж. Предполага се, че новият кмет Здравко Димитров ще встъпи в длъжност веднага след клетвата в понеделник. 

 

Свързани новини

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?