3906

Total Sport Fitness & Squash помага с хоротека на Коцето да пребори рака

Благотворителна хоротека под наслов “Заедно да помогнем на Коцето, докато танцуваме” ще се проведе на 9 март от 18.00 до 22  часа в залата на Total Sport Fitness & Squash в Пловдив, съобщи за „Марица“ организаторът на събитието Галя Спасова.

„Случайно от сина си, който е ученик в Механотеникума, където е учил и Коцето разбрах, че е поставена кутия за дарения в помощ на момчето. Свързах се с близките на Коцето и решихме, че това, с което можем да бъдем полезни ние е да организираме тази благотворителна хоротека. Така докато хората се забавляват, могат да помогнат за спасяването на един човешки живот, а народните танци наистина обединяват хората“, убедена е Галя Спасова.

От танцов клуб „Бъклица“ с ръководител Драгомир Йорданов ще  изнесат открит урок по народни танци, а от музикална фолклорна школа „Челебийче,“ с ръководител Димитът Чолаков ще свирят с гайди. 

„Входът за събитието е с цена от 10 лева, като всички приходи ще отидат в подкрепа на Коцето, за да успее да се пребори с рака. Който иска и има възможност, може да остави и повече. Хората, които дойдат не е необходимо да са опитни танцьори, може да са и начинаещи. Важното е да искат да помогнат.

 От наша страна пък сме подготвили тениски с фолклорни мотиви, които ще се продават и средствата също ще отидат за лечението на Коцето“, уточнява Галя Спасова.

Повече от месец 20-годишният Костадин Бозуков е на поредно лечение в Турция. Припомняме, че момчето от пловдивския квартал "Коматево" е диагностициран с рядък вид рак - Сарком на Юинг.

 Лекарите в Турция дават надежда, че то може да се излекува, ако се извърши спешно операцията. Сумата от 400 хил. лева обаче е непосилна за семейството му.

За всички, които не могат да присъстват, но искат да помогнат Коцето по-бързо да пребори рака е открита дарителска сметка.

Банкова сметка:

BG68CECB97901033096101 

Титуляр: Мария Бозукова

Revolut: 0884449327

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?