Следвайте ни

Топола се сгромоляса върху къща в Пловдив, сигналите не спират да валят

viber icon

Голяма топола се стовари върху къща на ул. „Хризантема“ в квартал „Столипиново“. В момента екип пътува към мястото. 

До момента са получени над 40 сигнала за щети в резултат на свирепия вятър от всички райони на Пловдив. Има нанесени щети върху автомобили, като най-голямата е причинена на ул. „Райно Попович“. 

Голяма част от дърветата са били напълно здрави, но са паднали заради силните пориви на вятъра, какъвто е случаят с голямата ела, рухнала в двора на черквата „Св. св. Кирил и Методий“ на ул. „Четвърти януари“.  


Дежурни екипи оставя ОП „Градини и паркове“ тази вечер и в предстоящите почивни дни. Служителите на общинското предприятие са готови да реагират на продължаващите да постъпват сигнали за паднали от силния вятър дървета и клони, съобщи директорът Веселин Козарев.

Сигналите продължават да валят и на територията на областта. Аварийни екипи има в Асеновград, Войводиново, Катуница и Маноле.


 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Защо  не  падне

Защо не падне

12.02.2021 | 17:50

Дъб, орех.Или някое друго дълбококоренно дърво?Ами специалистите по озеленяване знаят някои тънкости но те не управляват озеленяването.Който иска нека се задълбочи и ще види.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?