4232

Тони Стойчева с предложение за прекратяване на договор

Кметът на район „Западен“ Тони Стойчева внесе предложение до ОбС Пловдив за прекратяване на договор за наем на имот, който е публична общинска собственост, находящ се на бул. „Пещерско шосе” пред УМБАЛ „ПЪЛМЕД”. Той е сключен между Община Пловдив и „БУЛФАРМА” ООД.

Преди няколко дни започнаха изкопни дейности в междууличното пространство пред лечебното заведение, което предизвика въпроси у хората.

Според Стойчева договорът за наем обслужва интереси на частни лица, а именно „БУЛФАРМА" ООД, която има намерение да изгради паркинг. Като приоритет за жителите на район „Западен” според нея е разширяването на бул. „Пещерско шосе“.

Докато се премине към проектиране и реализация на разширяване на бул. „Пещерско шосе“, е възможно в границите на имота, даден под наем на „БУЛФАРМА” ООД, да се изгради временен открит общински паркинг.

Тони Стойчева подчертава, че не следва градът да бъде заложник на частни интереси и припомня, че в качеството си на гражданин на два пъти успя да спре предложението за отдаване под наем.

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 6 оценки
3.8/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ДАРТАНЯН

ДАРТАНЯН

20.06.2024 | 14:36

"Гарван гарвану око не вади".Кметът Димитров да предложи отмяна на решение на ОбС ,ПРЕДЛОЖЕНО от кмета Димитров.И дори чудо да стане няма как общинските съветници да го гласуват:та нали те ,бащиците -благодетели на Пловдив пак за благото на пловдивчани/..."...да се водя във всяко свое действие от интересите на града и неговите жители.Заклех се!"/в по-голямата си част ,приеха това срамно решение.Така че,всуе се морите ,съграждани мои.

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?