Следвайте ни

Тодор Чонов: Не съм бил на купона в "Сохо", Симеонов да се извини

viber icon

Извинение от Валери Симеонов поиска зам.-кметът по транспорт в Община Пловдив Тодор Чонов. Причината е изпратен от Симеонов сигнал до главния прокурор и министрите на външните работи и здравеопазването, в който се твърди, че Чонов е присъствал на празненство в клуб "Сохо" на 2 ноември. 

Ето и пълното изявление на зам.-кмета по транспорт:

„Г-н Симеонов, най-вероятно е бил подведен. Не съм присъствал на това тържество нито аз, нито друг от заместник-кметовете на Община Пловдив. Това беше обявено от пресцентъра ни още във вторник след направена вътрешна проверка. Предлагам на г-н Симеонов отново да провери достоверността на фактите, на които се базира сигналът му и очаквам извинение, защото името ми абсолютно неправомерно се свързва с един акт на неспазване на законовия ред, което като  човек от тази система не бих допуснал, а също и на тази отговорна позиция, на която заемам в момента. По време на цялата епидемична обстановка съм ангажиран с работа по осигуряването на общинските структури и здравни заведения с необходимите средства за лична защитата,  на техника и ресурси за хората на първа линия.“

По-рано днес Пловдивския общински инспекторат състави акт на управителката на клуб „Сохо“ на стойност до 2000 лв. нарушаване на заповедта на кмета от 29.10.2020 г. за работа на заведения след 23:30 ч.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Местен

Местен

04.11.2020 | 19:47

И този се предлага на мутро бизнесмените, доста комисионни прибира и бая партита обиколи Навързан с Търеви, с шефчето от Трафик охранителите- да не се прави на света вода ненапита.

Отговори
5 1
Гредата в окото на слепия!

Гредата в окото на слепия!

04.11.2020 | 18:18

Алоу, кой ми се изака в гащите! Щом се оправдаваме, значи нещо намерисват нещата! След като го разследва полицията на, която в бил шев, значи със сигурност истината излезе на яве!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?