46
Следвайте ни

Температурите падат, ето къде ще вали сняг

viber icon

В Пловдив и в региона ще е облачно, ще превали слаб дъжд. Температурите ще се движат в диапазона от 2 до максимум 8 градуса в следобедните часове. 

В района на Пазарджик ще има променлива облачност. Минималната  температура ще е минус 2 градуса, максималната 7 градуса в следобедните часове.   

В Хасково ще е предимно облачно, ще превали кратък дъжд.  Минималната температура ще е 1 градус,  максималните до 8 градуса. 

В района на Смолян ще е предимно облачно, очаква се сняг. Минималните температури ще са минус 10 градуса, максималните 0 градуса.

В Пловдив ще има  променлива облачност в събота. Минималните температури ще са 0 градуса, максималните ще стигат до 5. В района на Пазарджик ще е облачно, ще превали кратък мокър сняг.  

Минималната температура ще е  минус 3 градуса, максималната ще е плюс 4. В  Хасково ще е  облачно, ще превали слаб мокър сняг.  Минималната температура ще е  минус 1 градуса, максималните ще стигат до 5 градуса. В Смолян  ще е облачно, ще има слаб снеговалеж.  Минималните температури ще са минус 7 градуса, максималните ще стигнат до минус 4 градуса.   

   

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?