3906

Teddy Beauty Studio – защото заслужавате най-добрата си версия

Лятото вече е тук и кога, ако не сега, е най-вълнуващо не просто да отделите време за себе си, но и да разкриете най-добрата си версия. В тази толкова важна мисия е безценно да откриете онези специалисти, на които напълно да се доверите. Кое е онова място, на което можете да намерите всичко онова, което ще ви преобрази, разкраси и релаксира? Teddy beauty studio винаги е верният отговор! 

Салонът е като оазис на красотата и предлага не само дамско, мъжко и детско фризьорство, но и козметика, лазерна епилация, маникюр и педикюр, миглопластика и оформяне на вежди, класически масаж на лице и тяло, но също и лечебен такъв. 

Специалистите от Teddy beauty studio знаят отлично от какво се нуждаят дамите и господата, за да се чувстват комфортно и как да спечелят доверието им - безупречност, професионализъм и последните тенденции - светата троица на онези, които винаги са с крачка напред. 

Апаратът за безиглена мезотерапия е най-новото бижу от каталога с услуги на Teddy beauty studio. Процедурата е безвредна и трае един час, през който чрез импулси се вкарват почистващи коктейли за акне. Използват се билкови по състав, както и депигментиращи със специални маски.

Можете да се доверите на екипа и при почистването и масажа на лицето, както и в грижата за шията и деколте. За да има ефект, трябва да се направят три-четири процедури през седмица, споделят специалистите от салона.

Ако искате да впечатлите с романтичен и вълнуващ поглед, доверете се на експертите и за миглопластиката си. Можете да разчитате, че ще имате именно онази визия, която търсите - дали естествена, изкусителната с т.нар. „руски обем“, хита на 2024 година - „котешко око“, или пък търсените кафяви мигли, които изглеждат натурално, желанието ви ще бъде изпълнено до всеки детайл

Но ако търсите релакс и грижа, която да ви помогне да се отпуснете, в Teddy Beauty Studio ще се погрижат и за това. Масажите са релаксиращи, класически, дълбокотъканен, спортен, частичен, лечебен и точков. Процедурата трае 60 минути, а продуктите, които се използват,  са с високо качество и безвредни за кожата.

„Най-важно е да си честен с клиента, да му кажеш плюсовете и минусите за неговите желания“, категорични са от Teddy beauty studio.

Доверете се на професионалистите, за да бъдете красиви и здрави! Нека да е лято, Teddy beauty лято!

Адрес: ул. Михаил Такев № 11 /кв. Съдийски/
Тел.: 032/ 65 00 11

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?