49

Търсят директор на РИОСВ-Пловдив със заплата 3254 лв.

Министерство на околната среда и водите (МОСВ) търси с конкурс директор за Регионална инспекция по околната среда и водите - Пловдив (РИОСВ - Пловдив). Обявеното месечно възнаграждение е от 3254 лева, става ясно от качената на сайта на министерството обява. 

Кандидатите за поста трябва да имат поне магистърска степен в областите икономика, право, технически, природни или хуманитарни науки, както и минимум 3 години опит на ръководна длъжност или 7  години опит в областта на анализи, управление, мониторинг и контрол. Според конкурсните документи от тях се изисква да могат да работят с офис пакет, интернет и електронна поща. 

Срокът за подаване на документите е до 3 април, като конкурсът ще се проведе в три етапа. Първият е подбор по документи. Преминалите през него ще трябва да представят концепция на тема: „Подобряване на ефективността от дейността на РИОСВ - Пловдив, като регионален орган за контрол по опазване на околната среда“, а след това ще се явят на интервю.

Постът директор на РИОСВ-Пловдив в момента се заема от Ивайло Йотков, който е по заместване, след като титулярът на мястото Десислава Георгиева излезе в майчинство през 2021 г.

Йотков бе шеф на РИОСВ Пловдив по времето на НДСВ и Тройната коалиция. След това е работил в Басейнова дирекция Източно беломорски район като началник-отдел на дирекция „Планове и разрешителни“. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?