Следвайте ни

Търсачи на съкровище: The Clashers Quest събра стотици тийнейджъри в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Стотици тийнейджъри се събраха на старта на играта The Clashers Quest в Пловдив. Шоуто на най-известния влогър у нас - Слави Панайотов, стартира над фонтана на стълбите на "Каменица". Там децата трябваше да съберат дървения пъзел Treasure, за да се регистрират за надпреварата.

11 отбора с по трима участници тръгнаха да обикалят култови пловдивски места като Дановия хълм, площад Джумаята, Базиликите и Стария град.

На Дановия хълм те трябваше да преминат през специален лабиринт и да разчетат код, написан с възли от ластици. Кодът ги препрати към следващата дестинация в търсенето на съкровището - площад "Джумая". Там участниците ще трябва да пеят като в "България търси талант".

Съкровището е самият влогър Слави, който ще се скрие на тайно място в Стария град.

Първият кръг на играта The Clashers Quest се проведе на 5 юни в София. В него Слави пуска сторита във фейсбук, в инстаграм и YouTube със загадка, а участниците трябва да отговорят правилно. Първите 10 отбора, които я разгадаят, продължават напред към шанса си да спечелят от наградния фонд, който е 5000 лева. Вторият кръг е днес в Пловдив, третият във Варна на 19 юни. Следват Бургас, Велико Търново и Враца, в които състезанията ще се проведат съответно на 26 юни, 3 и 10 юли.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?