46
Следвайте ни

Таксиджии дават отбой за оставката на транспортния шеф

viber icon

Таксиметровите шофьори  от Националната асоциация за защита „Георги Ряпов” отменят стачната готовност и няма да искат оставка на инж. Пламен Вълков, шеф на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”.  

„Постигнахме предварително споразумение за подписване на меморандума с Община Пловдив и предстои да го подпишем”, каза за „Марица” съпредседателят на Асоциацията Володя Домашенко, който беше един от инициаторите на протестната акция. 

В меморандума се казва, че двете страни  ще работят по създаване на безопасна работна среда на таксиметровите шофьори и ще предприемат съвместни действия по изсветляването на бранша, както и за по-доброто качество на услугата. Тези обвинения бяха отправени от организаторите на протеста към директора на ОП ОКТ.

Таксиметровите шофьори ще подават сигнали в Общината, ако открият, че таксиметрови коли без разрешително  возят пътници. Това става лесно, каза Домашенко. За качеството на услугата се изисква автомобилът да е чист и стегнат, а шофьорът да е възпитан.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?