1553
Следвайте ни

Такси менте разгневи пловдивчанка, вози я за над 3 лв/км

viber icon

Млада пловдивчанка се метна на такси копърка в града под тепетата и се набута с 13 лв. за кратко разстояние. Потърпевшата споделя, че се возила на разстояние от 4 км, като не е имало никакви задръствания. Като стигнала крайната си дестинация, се опулила срещу цифрите, които показва апарата - 13 лв. и стотинки.

Жената платила, след което обвинява в социалните мрежи една от водещите фирми в града. По коментарите обаче става ясно, че в града под тепетата кръжат жълти коли, които са с близък номер, с цел заблуда и объркване.

Именно такава копърка е улучила и пловдивчанката. Със сигурност тя вече ще гледа номера на таксито и стикера с тарифите на превоз поне по два пъти преди да се качи. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пловдив

Пловдив

09.01.2022 | 17:03

За сеир ли е публикувана статията или целта е да предупреди гражданите? Ами обявете кой е собственик на "копърката", уведомете съотв органи, за да се намесят и да защитят интересите на обикновените хора. Интересно ми е дали за подобни материали журналистите получават хонорари?

Отговори
2 0
Дуков

Дуков

08.01.2022 | 21:32

Аз ако съм на съгражданката,запомвам регистрационния номер на копърката,разучавам къде живее въпросното лице отивам на адреса където живее бакшиша и с една туба бензин запалвам таксито му и решавам проблема,а собственика ако иска да си пререже и вените от яд!

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?