Следвайте ни

Тъжна вест! Почина водачът на таксиметровите шофьори в Пловдив Георги Ряпов

viber icon

След продължително боледуване днес почина Георги Ряпов, председател на Националната асоциация за защита на превозвачите и таксиметровите водачи. Тъжната новина съобщиха негови колеги от СС „сила“ във фейсбук.

Георги Ряпов бе един от най-дейните активисти в таксиметровия бранш. От години той се бореше за по-добри условия на труд на таксиметровите водачи и беше като трън в петата на управниците, които не се съобразяваха с проблемите на бранша. Ряпов беше и сред главните организатори на националните и местните протести и шествия на водачите на жълти автомобили.

Ето съобщението за неговата кончина, публикувано във фейсбук

Уважаеми колеги!

Днес 14.06.20г., след тежко боледуване, земния си път напусна много уважаемият ни колега ГЕОРГИ РЯПОВ. Таксиметровата общност в България загуби един от стожерите на бранша ни. СС "СИЛА" скърби дълбоко и изказва своите съболезнования на близки и опечалени за личната загуба. Сбогом ЖОРО!

Екипът на „Марица“ изказва искрените си съболезнования на близките на Георги Ряпов.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?