Следвайте ни

Съветникът Атанас Шопов се кандидатира за кмет на Пазарджик

Настоящият общински съветник на АБВ Атанас Шопов е кандидатурата на партията за кмет на Пазарджик. Това бе обявено на пресконференция, на която подкрепата си за него дадоха още две политически организации – „Възраждане“ и „Движение 21“, обединени в коалиция „Алтернатива за Пазарджик“.

„Ако в Пазарджик някога е имало опозиция, тя е била в лицето на г-н Шопов, заедно с Ангел Минков, заяви зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов. Отстояването на интересите на гражданите винаги е било приоритет. Така че за нас никога не е имало колебания, че Атанас Шопов е нашият кандидат“.

Маринов поясни, че коалиционният формат е отворен за всички „мислещи като нас“.

Обединението ще има и листа за общински съветници. 60-70 на сто от нея вече е подредена. Ще издигне също кметове на села в общината - достойни млади хора. Където няма свои кандидати, ще подкрепи онези, които са готови да се борят с „местните феодали“.

Атанас Шопов пък отново определи настоящото управление като вредно и за общината, и за гражданите. Сред предизборните му обещания са създаване на добри условия за живот, за да се върнат младите хора, безплатни ясли, а по-късно и детски градини, разкриване на общинска детска кухня, приют за бездомните кучета, намаляване на данъците, прекратяване на "разпродажбата на общинско имущество", назначаване на по-млади кадри в администрацията.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?