Следвайте ни

Сузана Николова: Няма леви, няма десни, да изправим държавата

viber icon

Помагам на Мая Манолова с опита си, защото вижданията ни съвпадат, не претендирам за лидерство, а идеята е към „Изправи се. БГ” и обединението, за което в момента се работи, да се привлекат експерти и млади хора. Кражбата си е кражба, корупцията си е корупция - те нямат цвят. Дойде време да изправим държавата, като се обединят усилията срещу простотията, която взе превес в управлението. Да има ред, справедливост, работни места според професионалните качества, а не за партийни калинки.

Структурите на "Изправи се. БГ" работят реално по конкретни проблеми на гражданите. Част от тях се решават след наша намеса.

Пловдив е труден град за печелене на избори. ГЕРБ има стройна организация с 10 000 служители, които получават заплати от бюджета. Но този път ще видим доколко е сигурна славата на града като синя крепост. На парламентарните избори ще имаме система за контрол, а наши обучени застъпници ще следят да няма фалшификации на протоколите, коментира Сузана Николова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Има ли разлика

Има ли разлика

14.12.2020 | 14:25

Каква е разликата между Сузана и Сузанита? И двете....? Не разирам само-защо медиите ни занимават с такива долнопробни индивиди,имащи се за политици? Да, всъщност знам-платена статия за реклама! Ама Мая направо е уцелила в десятката като е прибрала при себе си каймака на Пловдивва и Сузаните да дръпне и няма да са "отровното трио",ами ще са "отровните ку...тини"

Отговори
3 0
Борислава

Борислава

14.12.2020 | 13:32

Знаете ли кое свързва ГЕРБ, АБВ, ВМРО и ВОЛЯ? Че при всички тях се пробва да остане в политиката въпросната Николова. И общото е, че от всички беше изритана брутално. Сега наред е - ИЗПРАВИ СЕ. БГ. Само там не се беше пробвала. Макар че, ако наистина са се спрели на нейната безценна помощ, по-добре да се прекръстят на - ЛЕГНИ СИ. БГ

Отговори
3 0
Помогнете на тази жена

Помогнете на тази жена

14.12.2020 | 10:54

Този женичка защо не се успокои вече. Няма ли близки, ама наистина близки, които да е кажат, че е станала за смях на целия град вече. Чуди се за кой да се закачи, та да и се завърти отново малко името, а истината е, че е ставала за посмешище. Някой по-горе беше писал, че е класически пример за калинка. Ами така е, за съжаление. Ей, хора, помогнете й.

Отговори
8 0
ДОК

ДОК

14.12.2020 | 09:32

Голямото ни падение, на Нас т. н. "суверен", явно продължава. А те са си от семейството, "голям корморан" или розов пеликан. Ген.

Отговори
4 1
В десятката

В десятката

14.12.2020 | 09:12

Щяла да се бори срещу калинки, а каца при Галевата калинка. Ко каза Йеремиева, нов бардак със стари труженички. Много точно!

Отговори
11 0
Истината

Истината

14.12.2020 | 08:43

Сузи, най-голямата простотия е да вярваш и помагаш на Мая Манолова. А ти уж се бориш срещу нея!

Отговори
6 2
Въх

Въх

14.12.2020 | 08:38

Тая бе от СДС, щото имала същите идеи.После стана от ГЕРБ щото имала същите идеи.После пристана на Марешки , щото имала същите идеи,а се в с Мая Костинбродска- познайте защо?Ами щото имала същите идеи, толкова ли е трудно за познаване? И тая мастия тръгнала да обяснява за калинки и прочие....

Отговори
17 0
Факт

Факт

14.12.2020 | 11:06

Абсолютно откровена е - същите са идеите й, като на останалите! Да си напълни гушата. И същата като тях е! “Перде”. Хич не й пука, че се прочу с хилядарките, взела от бизнес дама за рушвет - 10 000 лева, както гръмна скандалът.

Отговори
4 0
???

???

14.12.2020 | 08:29

В смисъл, славата на града като "синя крепост" отдавна погасна. Да гласуваш за мутри, бивши комунисти и откровени ченгели и доносници на ДС - КОЕ му е синьото?

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?