Строят нов спортен комплекс в "Тракия"

Нов спортен център, който ще се намира в район „Тракия", ще отвори врати до година и половина, обяви зам.-кметът Георги Титюков. Частен инвеститор е спечелил концесия за период от 25 години и ще вложи минимум един милион и сто и тридесет хиляди лева в изграждането на комплекса. Той ще има две спортни игрища на открито, детска площадка върху 400 квадратни метра, три многофункционални зали за аеробика, спининг, бокс, джудо, тенис на маса, фитнес зала и обслужващи помещения - масажи, солариум, парна баня, сауна, инфрачервена камера и други. Спортният център ще бъде изграден от "СК Авангард" ЕООД и според инвеститора са нужни по-малко от две години, за да финализира обекта. След изтичането на концесионния срок от 25 години, собственик на комплекса ще стане Община Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
пловдивчанин

пловдивчанин

21.10.2009 | 07:10

Последиците от кметуването на Славчо от ВМРО в Тракия тепърва ще лъсват по терена. Сегашния кмет на Тракия изгражда нормелен, но явно това е заварено положение. Ако Словчо не беше от бандата на Чомаков до сега последния щеше да е в затвора. Те взаимно си пазат гарба. Какво очаквте от ченгета и подмазвачи. А някой наистина попитал ли е хората от тези блокове за тяхното мнение за тази нова касичка за пари.

Отговори
1 0
тракиец

тракиец

21.10.2009 | 06:40

Ако това е спортния комплакс в А7 трябваше да нарисуват и жилищните блокове 94, 95, 96 за да се види че няма фон от синьо небе а блокове на разстояние от една междублокова уличка. Там и сега има игрище и детка площадка. Явно новите ще са с пари и такси и децата ще ги гледат приз крив макарон. Къде отидоха старите планове според които на сегашната поляна между училищата Ч.Храбър и Д. Матевски щеше да има играща и детски площадки. Този терен през годините се продава на парчета и се строят блокове и заведения. Така единствения все още нормален терен за живеене в Пловдив се задръства от алчността за пачелба, много актуална днес

Отговори
1 0
martidd

martidd

20.10.2009 | 16:01

NADU6VAM NQKVA IZMAMA TUKAAA

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?