Строят нов спортен комплекс в "Тракия"

Нов спортен център, който ще се намира в район „Тракия", ще отвори врати до година и половина, обяви зам.-кметът Георги Титюков. Частен инвеститор е спечелил концесия за период от 25 години и ще вложи минимум един милион и сто и тридесет хиляди лева в изграждането на комплекса. Той ще има две спортни игрища на открито, детска площадка върху 400 квадратни метра, три многофункционални зали за аеробика, спининг, бокс, джудо, тенис на маса, фитнес зала и обслужващи помещения - масажи, солариум, парна баня, сауна, инфрачервена камера и други. Спортният център ще бъде изграден от "СК Авангард" ЕООД и според инвеститора са нужни по-малко от две години, за да финализира обекта. След изтичането на концесионния срок от 25 години, собственик на комплекса ще стане Община Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
пловдивчанин

пловдивчанин

21.10.2009 | 07:10

Последиците от кметуването на Славчо от ВМРО в Тракия тепърва ще лъсват по терена. Сегашния кмет на Тракия изгражда нормелен, но явно това е заварено положение. Ако Словчо не беше от бандата на Чомаков до сега последния щеше да е в затвора. Те взаимно си пазат гарба. Какво очаквте от ченгета и подмазвачи. А някой наистина попитал ли е хората от тези блокове за тяхното мнение за тази нова касичка за пари.

Отговори
1 0
тракиец

тракиец

21.10.2009 | 06:40

Ако това е спортния комплакс в А7 трябваше да нарисуват и жилищните блокове 94, 95, 96 за да се види че няма фон от синьо небе а блокове на разстояние от една междублокова уличка. Там и сега има игрище и детка площадка. Явно новите ще са с пари и такси и децата ще ги гледат приз крив макарон. Къде отидоха старите планове според които на сегашната поляна между училищата Ч.Храбър и Д. Матевски щеше да има играща и детски площадки. Този терен през годините се продава на парчета и се строят блокове и заведения. Така единствения все още нормален терен за живеене в Пловдив се задръства от алчността за пачелба, много актуална днес

Отговори
1 0
martidd

martidd

20.10.2009 | 16:01

NADU6VAM NQKVA IZMAMA TUKAAA

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?