Следвайте ни

Строители пробиха водопровод срещу Бирената фабрика

viber icon

Строители удариха и спукаха водопровод на кръстовище на ул. "Подем" и "Черноморец", алармираха жители от съседните сгради. "Като гейзер е, за нула време всичко стана във вода, а чешмите ни секнаха", твърдят хората.

"Засегнат е етернитов водопровод, няма нищо сериозно", каза пред "Марица" главният инженер на ВиК Антон Гълъбов. По първоначална информация аварията не е засегнала много абонати в пловдивския квартал "Каменица 2". Екипи работят на място. 

От сутринта имаше още няколко аварии. На улица "Модър" има пробив на магистрален водопровод, която намали водоподаването в квартал "Коматево". От ВиК обещават да отстранят аварията до 18 часа. Освен това екипи на водното дружество работят на още две места. Има аварии на водопроводи на  бул. "6-ти Септември" №101 и ул. "Братя Шкорпил" №16.

Подмяна на водопровод от външна фирма се извършва на ул. "Генерал Кутузов", като се очаква водоснабдяването да бъде възстановено до 17 часа.

 

 

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?