1553

Страхотен интерес към училище за майки в Пловдив, атакуват и мъже

Бъдещи майки, татковци, баби, батковци и каки събра училището за бременни и родители "Мама знае най-добре". Събитието се състоя в хотел Пълдион КООП.

„Лекциите от училище за бременни и родители "Мама знае най-добре" са напълно безплатни. Целта ни е освен със специалисти, тук бъдещите майки да създават социални контакти и да се срещат с други жени, които чакат своите бебета“, каза организаторът на училището Кристина Иванова.

Специален гост беше д-р Антоанета Бошнакова - акушер-гинеколог в УСБАЛАГ "Селена" - Пловдив. В лекцията си "Всичко за раждането" тя разказа за етапите на естественото раждане, кога трябва да се тръгне към родилната  зала и какво очаква там бъдещите майки.  

Обсъдена беше и  темата за оперативното раждане и кога се налага то, как протича възстановяването на майката и в двата случая и какви са начините за обезболяване по време на раждане. По темата за деликатната бебешка кожа, презентация направи медицинският представител на френската фирма „Юриаж“ Тинка Петкова, която представи бебешката серия, а всяка майка получи подарък – чантичка с най-необходимите продукти за своето бебе.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
До " Марица"

До " Марица"

03.12.2022 | 23:45

Израза "СТРАХОТЕН" е подходящ за детско парти, не за такава статия

Отговори
1 0
Пласкай

Пласкай

03.12.2022 | 19:49

Почвайте само в задния двор да сеете и няма нужда да се излагате , и гледам има един двама кретеееноидни там :)

Отговори
1 0
Луди млади

Луди млади

03.12.2022 | 19:07

Глупости глупости !

Отговори
4 0
Луди млади

Луди млади

03.12.2022 | 19:06

Уникална тъпотия! Това е занимание за безмозъчници... Ора без работа би казала баба ми! Кучките раждат и отглеждат по 5-6 кученца на кучило...без дом,без храна , без училище по улиците и стават здрави и читави песове! Коги се мандръсаате одихте ли да ви учат некъде!?

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?