Следвайте ни

Стесни се кръгът за избор на председател на БСП-Пловдив

viber icon

С трима по-малко са вече надпреварващите се за председател на Градския съвет на БСП-Пловдив, предаде репортер на "Марица". Номинираните Красимир Трифонов, който бе досегашния председател, Йордан Василев и д-р Любомир Паунов си дадоха отводи преди тайното гласуване. Кръгът за избор се стесни, като в играта остават Георги Гергов, Иван Петков - Бебето, Юри Хоптериев и Христо Бозуков. 

По време на речта си Гергов каза: "Нямаме различие по стратегическия въпрос „Ще я водим ли тази битка?". Съзнание, убеденост и цел - това трябва да ни обединява. Трябва да застанем зад младите хора и ще покажем, че сме сила. Вярвам в тях и тяхната енергия“, изтъкна досегашния областен лидер на БСП. 

"Дори и когато не сме на едно мнение, всеки от нас трябва да надгражда, а като прелеем от авторитета си,  ще спечелим още на следващите избори“, изтъкна още Гергов. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Другар

Другар

20.06.2020 | 17:55

Как БСП ще спечели с предател, като тебе свинокио.Бегай в герб.Там ти е мястото при крадците

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?