Следвайте ни

Станете сценаристи за една вечер в Пловдив! Ето къде

viber icon

Всеки от нас поне веднъж иска да се превърне в сценарист. Тази вечер това е възможно в Offline cafe в Пловдив. От 18:30 часа за пети път ще се проведе креативното събитие на тема "Как точно работят сънищата".

Сценарист за една вечер е събитие, на което за една-единствена вечер ще се научите как се пише сценарий и ще напишете свой собствен такъв по зададената тема. Накрая присъстващите ще го прочетат, както от бранша му казват - "на маса", а най-добрите ще получат приятна награда. За целта организаторите препоръчват да съберете свой екип от съсценаристи, защото, за разлика от интимното художествено вдъхновено литературно творение, писането на сценарии е в повечето случаи екипен занаят. Водещият на събитието ще бъде Деян Георгиев, който има дългогодишен опит в телевизията и уеб пространството като сценарист.

Условия за участие: Съберете екип до 6 души. Ако нямате такъв, сте добре дошли и сами, може да го сформирате на място. За всеки екип е нужен поне един лаптоп и подходящ софтуер за писане на сценарии. Можете да пишете и в Word, като се спазят някои изисквания за формат. Входната такса е 10 лева на човек.

Как ще протече събитието?

От 18:00 до 18:30 часа - събиране в кафенето

От 18:30 до 19:00 часа - ще се изнесе кратка лекция относно как се пише сценарий и ще ви се даде указание за задачата

От 19:00 до 21:30 часа - писане на сценариите

От 21:30 до 22:00 часа -  четене на сценариите

От 22 до 22:30 часа - тайно гласуване за най-добрия сценарий според вас

22:30 часа - награждаване на победителите със символични награди и още по-символични сертификати

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?