Следвайте ни

Среща на високо ниво в ГЕРБ за парите на Пловдив

viber icon

Поредно обсъждане на бюджета на община Пловдив за 2021 г. проведе днес кметът Здравко Димитров. Този път на срещата на пл. "Стефан Стамболов" 1  бяха поканени шефката на парламентарната комисия и депутат  на ГЕРБ  Менда Стоянов и Иван Тотев, който е градски лидер на ГЕРБ и кмет с два мандата.  В дискусията са участвали и заместник - кметовете.

"Срещата беше много полезна. Менда Стоянова е специалист,  тя е на "ти" с финанси и дава ценни съвети. В близко време  ще поканя и районните кметове, за да обсъдим какви средства бихме могли да заделим за ремонти и благоустрояване в кварталите. Предполагам, че проектът на бюджета ще бъде готов до следващата седмица , след което  ще го публикуваме  на сайта , за да запознаем гражданите с  очакваните приходи  и разходите,  на които можем да разчитаме тази година", коментира за "Марица" Здравко Димитров.

Кметът подчерта, че държи бюджетът на Пловдив да бъде реален и въпреки кризата в условията на пандемията да бъдат осигурени всички необходими плащания за училищата, детските заведения, социално - слабите и възрастни.  Според първоначалните очаквания общината ще разполага с 368 млн. лева, но не е изключено тази сума да се завиши.

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (14)

Сияна

Сияна

19.01.2021 | 08:03

Зико, обеща разследване на Тотев и много бързо забрави....издишаш!!!! А Тотев е продукт на МЕНда .....срам и позор за града ни....

Отговори
4 1
Сик

Сик

18.01.2021 | 18:06

А Тотев що не е в затвора и Камениците що не са одържавени, а е отишъл акъл да дава ?

Отговори
18 2
яСНО Е ЗАЩО

яСНО Е ЗАЩО

18.01.2021 | 18:31

зАЩОТО ОНОЗИ ГЕРБАДЖИЙСКА ПОДЛОГА, цАЦАРОВ, НЕ СИ ВЪШИРАБОТАТА!

Отговори
9 2
чичо Мендо

чичо Мендо

18.01.2021 | 17:39

Менда и Тотев.Ха ха.Много разбирали .Ха ха ха. Абсолютно вярно, че разбират, но от КРАЖБИ И МОШЕНГИИ. Абе ,Зико , нали щеше да ги разследваш, орева орталъка по студията в предизборните дискусии.Какво стана? Вместо да са в затвора или най-малко подсъдими, те пак ти дърпат конците и зависиш от тях. Поне не го отразявайте в пресата, защото ти се излагаш като кифладжия, а те стават още по-нагли и безкрупулни.

Отговори
16 3
Пуста му алчност насищане няма

Пуста му алчност насищане няма

18.01.2021 | 17:33

Нашият умник вкара сам поровете в курника.Ама по ми се струва,че се събраха да се уточнят на кой колко от далаверите.

Отговори
13 2
Канар

Канар

18.01.2021 | 17:10

Изръси мента с 20 и 30 милиона за стадиона поне той да стане

Отговори
9 4
Лидия Ганчева

Лидия Ганчева

18.01.2021 | 16:58

А къде са другите пловдивски депутати г-н Димитров?От 11 само Менда Стоянова сте поканили.При останалите имате двама ,които са били кметове на Пловдив.Имате финансисти ,икономисти сред тях.Пак забравихте -СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. А уж и Вие бяхте депутат.Хиляди пъти сте чели тази велика истина.

Отговори
12 2
бюджетар

бюджетар

18.01.2021 | 16:45

И на какво ще те научат мента и тотю бе зико.освен как се прави. "Кух" казано на жаргон бюджет и най-вече на схеми и далавери.Ако това ти е в главата правилно си ги поканил.Ако искаш да работиш за града тези са последните които трябваше да поканиш.А ако бяхме бяла държава отдавна да са в затвора

Отговори
15 2
политически анализатор

политически анализатор

18.01.2021 | 16:31

Пловдив свещи пали,че тоя негодник вече не е кмет,тоя пълен неук наивник пак го набутва в общината.Ама Димитров не съм сигурен дали знаеш какво правиш.Да те светна образно да разбереш дано.Все едно антихриста да вкараш в рая.Другият път с рисувани картинки ще ти обяснявам ,барем нещо ти просветне.Разбери , тотев,Менда и Дана НЕ МОГАТ ДА ТИ БЪДАТ НИКОГА ПТИЯТЕЛИ,ДОРИ ПОНЕ КОРЕКТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ. СЪРАТНИЦИ.ТОТЕВ ИСКА ПАК ДА Е КМЕТ.ДАНА С БОЛБИТЕ СИ АМБИЦИИ ИСКА ДА Е КМЕТ.МАКАР НА ТРИ ПЪТИ ДОРИ ДО БАЛОТАЖ ДА НЕ ХОДИ И СЛАВЧО С ДАЛЕЧ ПО-МАЛКИ РЕСУРСИ ДА Я БИЕ ,КАТО КОТЕ В ДУВАР.МЕНДА ИСКА ПАК ДА Е КМЕТА В СЯНКА И ДА ПЪЛНИ. РЕДОВНО НЕНАСИТНАТА ГУША.Схвана ли нещо кмете или пак ти е мъгла и само съм си губил времето.

Отговори
16 2
Пепито

Пепито

18.01.2021 | 16:23

От тия тримата,Зико е най-ниското равнище. Поканил ги е защото не знае как да си направи бюджета, а не защото много цени мнението им. Бюджетът, който в момента се готви е пълна глупост. Не стигат пари, а в същото време са планирали по 200-300 хиляди за напълно абсурдни проекти. Около Зико цоцат здраво и той се прави, че не вижда./ Или просто е приготви чорапите за пълнене пак.

Отговори
16 1
Иларион

Иларион

18.01.2021 | 16:07

Тотев и Менда да му правят бюджета !!!! Тези двамата дето го плюеха и бяха против него !!! И уж щеше да прави ревизия на управлението на Тотев. Сега са на една маса и разпределят парите на Пловдивчани.. ГЕРБ много трудно ще спечели така в Пловдив както сте я подкарали.

Отговори
19 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?