71

Спортен празник с велосипеди в "Тракия"

В Парка на репресираните в район "Тракия" ще се проведе спортен празник с велосипеди за ученици от втори и трети клас на 29 май от 10.00 ч.

Екипът на проект ИНОЕЪР от Факултета по икономически и социални науки към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, в партньорство с Клуба на мениджъра към ФИСН, Център „Образование за демокрация“ , Регионален информационен център „Европа Директно - Пловдив“ и район „Тракия“ – община Пловдив, канят учениците от втори и трети клас да вземат участие в спортен празник с велосипеди под надслов  "Аз се грижа за моя зелен град". 

ИНОЕЪР е първият български проект финансиран по инициативата "Иновативни дейности за градско развитие" на ЕС, насочен към прилагане на иновативни решения за мобилност, зелено придвижване, насърчаване на културна и поведенческа промяна към по-зелени и щадящи околната среда начини на придвижване. В Пловдив, в рамките на проекта, провеждаме събитието с цел да насърчим спортната активност на по-малките ученици и да възпитаваме отношение към опазване на околната среда.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?