46
Следвайте ни

Спират трафика заради литийно шествие на Богоявление

viber icon

Затруднение за шофьорите ще предизвика честването на Богоявление в Пловдив в утрешния ден. За времето от 11.30 до 14 часа полицията поетапно ще спира движението н по бул.“Цар Борис ІІІ Обединител”, в отсечката от бул. „Шести септември“ до бул. „България“, и по бул. „Марица-юг“, между кръстовищата с ул. „Никола Войводов“ и бул. “Цар Борис ІІІ Обединител”.  Забраната не важи за рейсове от градския транспорт и маршрутки.

Причината за спиране на трафика е традиционния водосвет, който ще отслужи пловдивският митрополит Николай. Очаква се около 12 часа да премине литийно шествие по маршрут от Катедрален храм “Успение Богородично” - ул. „Съборна” - ул. „Криволак” - ул. „Железарска” – бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” – Водна палата на бул. “Марица-юг”.

Униформени от "Пътна полиция" ще пренасочват шофьорите по обходни маршрути. Призовават се седналите зад волана да спазват указанията им, за да не се създават допълнителни трудности в движението. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?