3906

Спират движението по ключов булевард в Пловдив на Йордановден

Литийното шествие, което по традиция се провежда в Пловдив на Йордановден, налага спиране на движението по част от бул. "Цар Борис Трети Обединител".

Очаква се шествието да стартира около 12 часа в събота по маршрут от Катедрален храм “Успение Богородично” - ул. „Съборна” - ул. „Криволак” - ул. „Железарска” – бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” – Водна палата на бул. “Марица-юг”. В тази връзка, за времето от 12 до 14 часа поетапно ще бъде спирано движението на автомобили по бул.“Цар Борис ІІІ Обединител”, в отсечката от бул. „Шести септември“ до бул. „България“, както июи по бул. „Марица-юг“, между кръстовищата с ул. „Никола Войводов“ и бул. “Цар Борис ІІІ Обединител”.

Забраната не важи за автобусите от градския транспорт и маршрутите, информират от МВР. 

В рамките на създадената временна организация на движението екипи от сектор „Пътна полиция“ ще пренасочват автомобилния поток по обходни маршрути, а шофьорите е необходимо да се съобразяват с разпорежданията на служителите, за да се избегнат необосновани затруднения на трафика.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
iyui

iyui

04.01.2024 | 12:53

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук:----- https://is.gd/bioxen

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?