71

Спираме безплатно в синя зона, рейсовете - кът

Два дни - днес и в неделя - може да се спира безплатно в синята зона в Пловдив. Общинската наредба предвижда на националните празници, какъвто е 3 март, и в почивните дни паркирането да е без пари. В събота на сто улици, предимно в центъра, от 8,30 до 18,30 часа за един час престой отново ще броим 2 лева, за половин час при заплащането на паркомат - левче.  

Градският транспорт по традиция оредява, защото днес и в неделя е на празнично разписание с по-големи интервали.  Освен това една трета от 29-те линии са с променени маршрути заради ремонтите на бул. "Христо Ботев" до Централна гара, на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и "Димитър Талев", Брезовско шосе, "Дунав", "Хаджи Димитър". 

От Община Пловдив препоръчват на хората да проверяват разписанията на автобусните линии в уебприложението „Градски транспорт Пловдив“, където може да се види движението на автобусите в реално време - https://www.plovdiv.bg/item/transport/.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Реалист

Реалист

03.03.2023 | 14:37

Защото това ако е в софия тази ситуация и някой друг град самите граждани ще се навдигнат а ние пловдивчани братче да стоим мирно ще организират протести а ние нищо не правим

Отговори
4 1
Реалист

Реалист

03.03.2023 | 14:36

Вместо да чакаме автобуси по 60-70 минути в събота и неделя по-добре въобще да го няма този градски обществен транспорт

Отговори
2 4
Реалист

Реалист

03.03.2023 | 14:35

Градския транспорт до съсипа тотев нарочно тотев скъса договора на батаклиев за тролейбусния транспорт за да може да остави тези тримата да си правят каквото си искат както си отиде батаклиев помощта на тотев сега с помощта на зико си отива и дошков и през следващия мандат примерно Зико ако е кмет ще си иде чолаков и в един момент оставя петко и ще си прави каквото си иска става монополист на тях това им целта петко да си прави каквото си иска да му пускат разписание да не ги покрива да могат да си делят парички и така нататък но общо взето транспорта загиба докато има такива управници така ще е но това е голямо престъпление да унищожиш екологично не знам прокуратурата защо спиш защото има един чумаков кмет със славо които трябва да бъдат разследвани относно транспорта а в последствие и тотев но няма да се учудя да разследват зико

Отговори
2 4
Цар Киро 2!

Цар Киро 2!

03.03.2023 | 13:56

Кът я!От догодина ако тези продължат да ни управляват и тези фирми още ни возят няма и толкова градски транспорт да има!Нарочно унищожиха тролейбусния транспорт за да нямат конкуррнция трима селски терикати от с.Искра,с.Житница и с.Катуница!И всичко “благодарение” на двама кмета ,предишния и сегашния,които за пари си продадоха душите и подложиха хората на абсолютен и скъпо платен от нас хаус!

Отговори
3 3
Рейсовете кът за  тези дето имаме

Рейсовете кът за тези дето имаме

03.03.2023 | 13:05

Виртуални пари, сивата и колежките и приятелите и, летят като. Пеню, да им завидиш., да не ми се,, мотат,, в краката, пък ще вървя с бастуня, благодарение на,, тях,,...!

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?