Следвайте ни

Спартак Николов пред "Марица": На работното си място съм, не съм уведомен за отстраняване

viber icon

След като "Марица" научи, че директорът на ВиК-Пловдив Спартак Николов ще бъде освободен от длъжност, потърсихме за коментар и самия него. Ето какво заяви той пред медията ни:

"Аз съм на работното си място. До мен не е стигнала информация за отстраняването ми, нямам такива сведения. Не ми е известно и да е взето подобно решение. Ние сме търговско дружество. За да е факт подобна смяна, трябва да има вписване в Търговския регистър, а такова към момента няма. Няма как да коментирам тази информация. Аз лично бях изненадан. Не съм уведомен. Всекидневно провеждам разговори на сериозно ниво в холдинга и не е ставало дума за подобно нещо. Но има време до 12 август". 

Николов пое водното дружество на знаковата дата 9 септември 2014 г. и го управляваше досега. Освен че заемаше ръководната длъжност, Николов беше и общински съветник от ГЕРБ в миналия мандат.   

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Познавач

Познавач

09.08.2021 | 13:08

Спартак отдавна трябваше да бъде сменен .Нито образованието нито опита , знанията и уменията му отговарят на заемания пост. Той е назначен там с помощта на Тотев и Менда защото е приятел на брата на Тотев .Преди да бъде назначен там няма и ден трудов стаж на подобна ръководна позиция. Обикаляше в компанията на Г.Тотев и благодарение на това И.Тотев го уреди да заеме поста Управител на ВИК.Първо Спартак беше заместник на Валентин Василев а после Василев го назначиха за кмет на Район Южен и Спартак оглави дружеството като постави за неофициален заместник Ани Лафчиева която единствената работа с която се беше занимавала последните години е секретарка на офиса на ГЕРБ в район Източен/явно е имала опит знания и капацитет/.После за отговорник по сигурността беше привлечен друг изявен специалист В.Захов /и той от ГЕРБ източен/ а и пенсионер.Последните години Спартак назначи във ВИК и други видни специалисти като Златин Велев и Борислав Кръстев. Валентин Василев след кметуването се върна като представител на държавата в дружеството и получава няколко хиляди лева заплата за да следи интереса на държавата и контролира израсходваните средства по договорите . В Марица е написано много за тези договори и приятелски кръгове всеки като напише в търсачката на Марица Спартак Николов и може да види много. Може ли някой след всичко това да е против освобождаването на Николов .Даже е много закъсняло това освобождаване а и мисля че и за някой неща може и да се попита и потърси отговорност .Незабавно от НАП и прокуратура да проверят всички имоти автомобили и средства на близките на Спартак Николов /сестра зет родители съпруга и на съпругата родители брат и сестра ако има такива.

Отговори
4 0
Симо Узунов

Симо Узунов

08.08.2021 | 09:31

От кога го чакаме този момент. Тази долна мръсна гербаджийска сган да ги облекат в райрани екипи. Всички МЕКЕРЕТЕ И ГЪЗОЛИЗЛИЦИ да се изчегъртят от дружеството където оглозгаха до кокоал. Никакво увеличение на заплатите на работниците откакто този полу ръст пигмея спартак николов е избран за управител на Вик Пловдив нямаше. Питайте го от къде взе пари за чисто новият му джип BMV X6. Да не говорим колко апартамента закупи с неговото протеже големият нос ана лафчиминетова. Разни папучаровци и заховци все пенсионери на хранилка във Вик. Изгониха всички млади хора и напълниха дружеството с бивши милиционери пенсионери.Взимат и пенсия и заплата а някой от тях дори не идват на работа а само се водят фиктивно. Пълна ревизия за 10 година назад за тези дерибей. Очакваме прокуратурата да се задейства НЕЗАБАВНО.

Отговори
11 1
Лафката

Лафката

07.08.2021 | 00:33

Анче, свърши ти дерибейството. Да видим сега на кой ще се зъбеш ? Голямата "инженера" ха-ха

Отговори
13 1
Петьо

Петьо

06.08.2021 | 15:58

Дойде дълго чакания час и за Ана Лафчиева-самозабравилата се сива кардиналка във фирмата погубила душичките на не един и двама служители. Долу гнусната гербаджийска пасмина.

Отговори
29 1
Радо

Радо

06.08.2021 | 15:16

На работа е да си крие кражбите дава на хората по 700лева и затова в предприятието останаха само пенсии с дебели връзки затова всичко е баталясано

Отговори
31 1
ОхоБохо

ОхоБохо

06.08.2021 | 14:26

Да го попитаме как за месец се плаща разлика от 150м3 на 24 апартамента, всеки месец, а течове няма...........мошеници .

Отговори
18 3
ОхоБохо

ОхоБохо

06.08.2021 | 14:25

Да попитаме и баща му Лъв Панаьотов как се прави......

Отговори
19 2
Калоян

Калоян

06.08.2021 | 13:26

Затвор ! Заедно с дружката ти мамин!

Отговори
28 2
Из....од

Из....од

06.08.2021 | 13:23

Мин...л

Отговори
14 2
Nedim Gedjim

Nedim Gedjim

06.08.2021 | 12:50

Pr-r-r-r-r-rtz

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?