4020

SNAP и EAST 17 дават начало на диско фестивала на Летния театър в Пловдив

Тази вечер започва второто издание на Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s!

Фестивалният маратон в Пловдив продължава! Днес и утре почитателите на диско музиката могат да се присъединят към още едно разтърсващо събитие на Летния театър на Бунарджика - Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s!

Тази вечер,  23 юни,., от 20:30 часа, старт на фестивала ще дадат SNAP и EAST 17, а втората вечер – 24 юни, ще продължи с участието на NO MERCY и DR. ALBAN.

В началото на двете вечери известни диджеи ще подгряват страстите, преди звездите да избухнат с най - големите си хитове, като ни предизвикат да танцуваме и да се забавляваме заедно с тях.

На Летния театър ще има както седящи места, така и достатъчно място за танцуване.

Тази вечер ще чуем сетовете на DJ Marti G. , а във втората ще участва Dian Solo от Deep Zone Project. Той ще излезе на сцената на Летен театър Бунарджик в понеделник и освен диджейски сет ще представи за първи път най-новия си трак, който направи заедно с No Mercy, а именно нова версия на световната денс класика – Missing (позната от изпълнението на Everything But The Girl).

Билети се продават на Билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“ и на всички каси на Ивентим – https://www.eventim.bg/…/disco-music-fest…/event.html

Онлайн в мрежата на Грабо – https://grabo.bg/disco-music-fest-0vk9f3

Билети ще се продават и на място преди събитието!

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?