Следвайте ни

Сметището в Шекер махала ще става паркинг

viber icon

Купчините с отпадъци, които редовно се трупат в Шекер махала точно срещу КАТ, скоро може да изчезнат завинаги. Община Пловдив има идея теренът да бъде разчистен и превърнат в паркинг. Площта му е около 5-6 декара и спокойно може да побере множеството автомобили, чиито собственици посещават сградата на Пътна полиция или са дошли на Руския пазар. 

Предвижда се бъдещият паркинг да бъде даден под наем, като предложение за това ще бъде входирано за гласуване в Общинския съвет. Ако съветниците го приемат и процедурата мине успешно, ще бъдат решени едновременно два наболели проблема. Единият са боклуците и опасността от разнасянето на зарази, а другият е постоянният недостиг на места за паркиране в района.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

dii

dii

12.04.2021 | 09:15

колко ще струва строителството на паркинга и колко е очаквания наем. Тоест за колко години ще се избие инвестицията. Да не стане пак същото - да построят паркинг на някой наш човек да може да захлеби

Отговори
1 1
Това го знаем

Това го знаем

12.04.2021 | 17:06

Кажете друго-кой е новия концесионер, дето ще прилапа първо парички за такси, после и целия имот? Даже имаше наказан общинар за това май.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?