46
Следвайте ни

Сменят името на партията на Георги Титюков

viber icon

Сменят името на партията на Георги Титюков. Това стана ясно на редовното заседание на Общински съвет – Пловдив. Писмото беше прочетено от председателя на местния парламент Александър Държиков. Така вече групата на „Кауза Пловдив“ ще бъде преименувана на „Кауза България“.  Все още не е ясна причината, която е наложила промяната на името.

Сесията продължи с питания на общинските съветници. Доц. Ангел Иванов се обърна към местната власт с въпрос какъв е проблемът, за да бъде нарушен графикът за събиране на отпадъците в града - недостиг на работна ръка или техника. Общинските съветници настояха също да знаят на какъв етап е развитието на електромобилната инфраструктура, т.е. колко са зарядните станции в Пловдив и каква част от тях са монтирани през последните 2 години, както и има ли официално внесени искания от граждани за монтаж на станции. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

До Крум

До Крум

18.12.2021 | 17:47

Не знам какво върши Тютюков, ама е единственият зам.кмет в тази община при който можеш да влезеш на приемен ден без да чакаш 2-3 месеца. Даже и ми помогна по един социален проблем със съсед.

Отговори
0 0
Крум

Крум

07.12.2021 | 11:19

партията на Тютюка да се преименува на партия на кютюците, този освен да си разкарва костюмите и да се усмихва нищо друго не върши

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?