2374
Следвайте ни

Служителите на Трето районно с паркоместа, пловдивчани хвърлят буркани

viber icon

Служителите на Трето районно ще си имат паркоместа в непосредствена близост до местоработата си, научи "Марица". Досега униформените също паркираха там, тъй като има достатъчно места. Сега обаче паркоместата се официализират и това е причина за недоволството на живеещите в района. 


Във връзка с паркирането на полицаите с нас се свърза пловдивчанинът Христо, който изрази възмущението си. По думите му, вчера обитателите на в блок на бул. „България“, от 29-ти до 35-ти номер, са били уведомени, че от мястото зад блока, използвано за паркинг от построяването му, 18 или 19 места щели да бъдат дадени на Трето районно. Целта е да могат полицаите да паркират личните си автомобили, когато отиват на работа.


"Искам да помоля човека, разрешил това безумие, да дойде и да обясни на един 75-годишен старец защо няма да може да си спира колата пред блока, в който живее от 1965 година. Искрено му пожелавам да види същата болка и разочарование в очите на своите родители. Аз от своя страна искам да попитам с какво служителите на МВР са повече от нас, обикновените граждани. С какво право получават безплатно паркомясто за личния сиавтомобил, докато хиляди обикновени пловдивчани ползват градски транспорт, за да отидат на работа. И как после аз да вярвам, че има закони в България, когато всеки ден се убеждавам, че шуробаджанащината е навсякъде. Радвам се,че моите деца избраха да напуснат тази страна и се моля на Бога да не се върнат, защото тук нещата никога няма да се оправят", смята вбесеният пловдивчанин.


От свои източници" Марица" научи, че живеещите в района на Трето районно отдавна са хвърлили мерника на паркиращи полицаи, като по много от колите им са хвърляни буркани. Обособяването на паркоместата става от Общината. 


Идентична е ситуацията с останалите районни управления. Към момента много от служителите плащат "Синя зона", за да оставят колата си и да ходят на работа. 
 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

ДЕСЕН

ДЕСЕН

08.12.2021 | 19:18

Промяната продължава- ставаме милиционерска държава.Имат право да пътуват БЕЗПЛАТНО с обществения транспорт, БЕЗПЛАТНО ще паркират, почти БЕЗПЛАТНО почиват в многобройните почивни станции на МВР, НЕ плащат осигуровки. Получават пари за храна, дрехи и............. Народе !!!!!!!!!

Отговори
2 0
НАВСЯКЪДЕ СА ТАКИВА

НАВСЯКЪДЕ СА ТАКИВА

08.12.2021 | 11:20

Наистина, с какво служителите на МВР са повече от нас?

Отговори
3 0
да,да

да,да

08.12.2021 | 11:12

Заплатите и на полицаите са от нашите данъци ,а сега трябва да им осигурим комфорт да си паркитат колите близо до РПУ в което работят без да плащат или пак от нашият джоб. Това е за тези който по цял ден са в някой офис.

Отговори
2 0
Много са важни

Много са важни

08.12.2021 | 08:53

Като искат да ходят с личен автомобил на работа ще си плащат.Не може да си паркираш г..а точно пред бюрото на което клепеш цял ден

Отговори
10 0
Ама

Ама

08.12.2021 | 08:37

какво друго да се случва чингиджийска държава? От структурите има много малък процент свестни. Останалите са станали такива защото са "шкарто" и никъде другаде не ги искат.

Отговори
8 0
Нона

Нона

08.12.2021 | 08:28

Наистина не е честно спрямо живущите в района! Протестирайте , бе , хора!

Отговори
13 0
Рашков

Рашков

08.12.2021 | 07:58

НационализацЕЕЕ, брат мЕЕЕ! Превръщаме се в МИЛИЦИОНЕРСКА държава. И онова арогантно чучело Бойко Рашков ще ги твори още по-безумни и безмислени неща оттук нататък... За съжаление...

Отговори
9 8
Тени

Тени

08.12.2021 | 07:26

Да изкарат от кварталите всички фирмени и товарни автомобили и ще има място за паркиране.

Отговори
15 0
bam

bam

08.12.2021 | 06:35

Пълно безобразие! Малко са им бурканите. Да ходят с градския транспорт. Да дават пример! Ама ние сме стадо, добре е че се вдигна шум!

Отговори
17 0
Дии

Дии

07.12.2021 | 23:24

Няма по прости и нахални хора от полицаите. Мислят си че са с два чифта мъ_де и всички са им задължени и трябва да им се кланят.

Отговори
19 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?