4020

Случи се! Започна монтирането на банкомат в пловдивския квартал "Прослав", има и бонус

Започна подготовката за монтиране на банкомат в пловдивския квартал "Прослав", видя репортер на "Марица". Избраното място е магазин "Фреш маркет". АТМ устройството ще е на метри от вратата на търговския обект. 

Проблемът с липсата на банкомат датира отдавна. Още предният районен кмет Димитър Колев пое ангажимента, че в квартала ще има работещо устройство за теглене на пари. До края на мандата му, обаче, това не се случи. Новият районен кмет Тони Стойчева се зае да реши проблема. В публикации в социалните мрежи районната администрация на "Западен" се допита до жителите на "Прослав" кое е най-подходящото място за поставянето на банкомат. 

В магазин "Фреш маркет" вече е освободено място, което ще заеме устройството. Очаква се съвсем скоро банкоматът да бъде монтиран и жителите на квартала да имат възможност да теглят пари. След решаването на проблема, обаче, идва още по-важната част-  устройството да се поддържа, смятат хората. Опитът на прославчани с предишните банкомати е, че с дни стояха необслужвани, след като бъдат изпразнени. 

Жителите на "Прослав" ще се радват и на още една придобивка, която вече е сложена непосредствено до мястото, където ще е АТМ устройството. Става въпрос зa Speedy Easybox - aвтоматична пощенска станция за получаване и изпращане на пратки. Става бързо и лесно с въвеждане на уникален код и натискане на няколко бутона. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Рени

Рени

15.01.2024 | 06:47

Колко сме зле, щом на един автомат се радваме :(

Отговори
1 0
Иванова

Иванова

14.01.2024 | 23:41

Чудесна новина. Браво! Новата кметицата ще направи ли нещо по въпроса за пасарелката? А за сметищетопокрай пътя за гробищата? А за неподдържания гробищен парк? А дано, дай Боже!

Отговори
2 0
rtyrty

rtyrty

14.01.2024 | 19:34

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/azone

Отговори
0 1
Ама

Ама

14.01.2024 | 16:35

този банкомат е извън Прoслав ,а в стария Вегетариански квартал край Пловдив.Появата на Вегетарианския квартал се дължи на създаването на вегетарианското стопанство, основано със съдебно решение на 27 юни 1925 г. в село Мечкюр (впоследствие село Прослав, а днес квартал на Пловдив). Целта му е колективно обработване на земята, общо ползване на благата и осъществяване на принципите на вегетарианското движение.

Отговори
4 0
А......

А......

14.01.2024 | 16:06

А в Столюпиново? И Шекера?

Отговори
3 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?