Следвайте ни

Сложиха подземни контейнери на "Гладстон"

viber icon

Десет нови подземни контейнери ще бъдат поставени на три различни места в града до края на годината. Първите два, с обем 2,5 кубика, вече ​са монтирани пред Дома на техниката. Целта е да няма груби контейнери от тип "бобър" в района на новата галерия на ул. „Гладстон”, чието откриване е на 2 септември.

Другите 6 подземни контейнера ще са зад Халите. Там минава основният туристически поток на гостите за Капана и миризмите, особено през лятото, не са никак приятни. „Завършваме ги до края на август. Другите два са там, където ул. „Патриарх Евтимий” се свързва с бул. „Цар Борис Трети Обединител”. Те ще бъдат готови до края на годината”, каза директорът на ОП „Чистота” Иван Стоянов.

 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Видолова

14.08.2019 | 22:59

Ужас! В Бургас сложиха такива, не можеш да хвърлиш по-голяма торба, а и с ръка трябва да вдигнеш капака. Миризмата е ужасна от тогава по улиците. Голяма грешка са!

Отговори
0 0

европейци

14.08.2019 | 09:31

И боклука извън контейнерите.. резил

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?