Следвайте ни

Сложиха маска и на зевзека Мильо

viber icon

Маска се появи и на лицето на легендарния зевзек от близкото минало на Пловдив – Мильо. Кой и защо е сложил предпазното средство не става ясно, а снимка с крайния резултат обикаля социалните мрежи през уикенда. 

Логиката насочва към две идеи - че някой съвременен зевзек е решил да се пошегува с побратима си или пък някой е решил по този начин да отправи силно социално послание. Все пак да не забравяме, че най-котираното мото от началото на извънредното положение досега е „маските са, за да Ви накарат да мълчите“.

Колкото до реакциите на хората, те са двустранни. Някои искрено се забавляват от гледката статуята също да е защитена от вируса. Други смятат, че подобна шега с нечия памет, без значение какъв е бил човекът, е неуместна. Трети задават въпроса в социалните мрежи защо тя изобщо още съществува и кога на нейно място ще се постави паметник на Милчо Левиев. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?