Следвайте ни

След слуховете за уволнение: Цвета Попова си остава данъчен шеф, засега

viber icon

Цвета Попова продължава да ръководи общинската дирекция "Местни данъци и такси".

Това заяви днес ресорният зам.-кмет Илия Кирчев по повод на слуховете, че Цвета Попова и на Юлия Стоянова, шеф на дирекцията "Стопански дейности" в Община Пловдив са посъветвани да си търсят друга работа.  На двете служителките е било казано, че биха могли да бъдат назначени в други общински структури. 

Юлия Стоянова, която дълги години работи в администрацията, е в отпуск. Тя преминава на работа в район "Централен" като директор по общинската икономика, каза Илия Кирчев. Той опроверга твърденията, че е недоволен от резултатите на дирекцията "Местни данъци и такси". До този момент има около 20 млн. лева несъбрани задължения за местни данъци и такси, но в момента правим анализ на причините, уточни Кирчев. 

Миналата седмица Цвета Попова е подписала голям брой заповеди за принудителното събиране на борчовете със съдия - изпълнител, допълни зам.-кметът.  

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Явно

19.02.2020 | 11:11

Явно трябваше да получи реална заплаха за уволнение тая”златна кокошка”шефката на Данъчното,та да ги подпише тези заповеди за принудително събиране на дължими данъци на големите длъжници в Пловдив.Досега защо не ги е подписвала като е толкова голям спец в работата си?!Че и Тотю скочи да й защитава служебния професионализъм...Ама в последната минута се размърда шефката да си свърши работата и да издаде заповед за събираемост...Случайно,нали???!

Отговори
2 1

Може би фирмите са на ГЕРБ

19.02.2020 | 13:29

Насила хубост не става. Заетост, Работа и доходи за да са плажеспособни Пловдичани.

Отговори
1 0

ХА ХА

18.02.2020 | 15:50

Та нали вече й намерихте заместник. И на Стоянова. Загубихте ме г- н Димитров. Не съм вашия гласоподавател. Мисля, че загубихте много пловдивчани.

Отговори
4 1

Петрова

18.02.2020 | 15:47

Цвета Попова е абсолютен професионалист. Чудя се как успяха и нея да я наклеветят. Подмениха ми вота. Вече няма да гласувам за ГЕРБ.

Отговори
3 2

ХА ХА

17.02.2020 | 18:50

БИРНИЦИ

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?