46

След ремонт и нов асфалт: Шахта в центъра крие опасност за коли и хора

Канализационна шахта на ул. „Васил Левски“ /близо до пешеходния мост/ е пропаднала с част от асфалта на около 20 см. Кратерът създава опасност  за автомобили и минувачи, алармираха граждани в редакцията на „Марица“.

На същата улица, която е част от приключилия проект за Водния цикъл в „Кършияка“, миналата година бяха подменени старите водопроводни тръби. След това скоростно бе положен нов асфалт, за да се отвори улицата заради абитуриентските балове, а автомобилите започнаха да минават още преди да се постави маркировката.

Ангажимент по реконструкцията на канализационната и водопроводната мрежа по интегрирания воден проект  имаше „Пътинженеринг“ ЕООД. Изпълнителният директор на дружеството Георги Гаръбски научи за пропадналата шахта на ул. Васил Левски“ от репортера ни. Той коментира, че едва другата седмица може да се възстанови аварийният участък. Дано дотогава да няма инциденти.  

 

Снимки от Валентина Биларева

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Шашав кмет

Шашав кмет

07.01.2023 | 11:01

Целият участък-площада пред "Пощенска банка",пресечката с ул."Васил Левски" и ул."Брезовска" , е за ремонт! Различни нива на асфалтополагане, абсолютно некачествено покритие/в момента на няколко места са се появили "язви"-какви гаранции,кви 5 лева/,отсечката на ул."В.Левски" пред "Хепи" тротоарната настилка е наполовина,корените на дърветата стоят открити,засипани с прах и пепел,а от другата страна стоят камари с боклуци-просто кофите за смет /3 малки контейнера/ не достигат...Прекрасна гледка на едно от най-оживените места.Но си имаме чудесни кметове ! На район "Северен"-чудесен,г-н Пламен Райчев-още по -чудесен,г-н ЗДР.Димитров-най-най-ЧУДЕСЕН!!!!

Отговори
1 0
По наследство лош пелтек

По наследство лош пелтек

05.01.2023 | 14:25

Специално, тази отсечка съм я минавала милиард пъти, доста е опасна, най вече за пешеходци, а улицата, трябва да е булевард, защото са над 200 номера..!

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?