Следвайте ни

След публикация на "Марица": Обезопасиха зейнали шахти в Парка на репресираните

viber icon

По-рано днес публикувахме сигнал на пловдивчанин, който бе притеснен от зейнали шахти в Парка на репресираните в квартал „Тракия“.  Той съобщи, че има счупени и изцяло премахнати капаци, което създава предпоставки за неприяни инциденти. 

„Наблизо постоянно минават малки деца. Знаем, че те внимават много, гонят се, играят си и така може да стане беля. Някое дете да пропадне в шахтата без капак, да си счупи крак или някакви подобни неприятни инциденти. Апелирам да се вземат конкретни мерки“, призова в сигнала си до медията ни пловдивчанинът.

По-рано днес районния кмет Костадин Димитров, заяви, че ще предприеме бързи мерки за решаване на проблема. Така и стана. Час след това зейналите шахти бяха обезопасени с лента, а съвсем скоро ще им бъдат поставени нови капаци. 

"Единият капак е счупен, а другият изцяло премахнат в резултат на вандалска проява. Това са шахти на поливната система на парка, която е една от най-съвременните и може да се управлява от разстояние. ОП "Градини и паркове" ще подменят капаците", каза Димитров пред "Марица".

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?